23 Червень 2017, 14:14

ВІДЧУТИ СЕБЕ ГРОМАДЯНАМИ СВІТУ

Протягом літньої зміни у гімназії працював мовний табір “Merry Gang”.  Діти отримали безліч неймовірних емоцій та вражень, адже для них були створені всі умови для прекрасного відпочинку та одночасно покращення й поглиблення знань з англійської мови. Проведено захоплюючі ігри та конкурси, реалізовано кілька творчих проектів, де учні змогли не тільки  самореалізуватися, а й поринути в англомовний світ завдяки роботі волонтера-англійця Робіна Фолкіна, який приєднався до роботи табору у межах міжнародної програми Go Camp. Гімназисти мали чудову можливість спілкуватися з носієм мови та дізналися багато  про Великобританію, її традиції та звичаї. Діти, у свою чергу, також влаштували йому справжнє українське частування, провели екскурсію Смілою, відкрили двері в українське життя.

Гімназисти активно брали участь у проектах: “Здоровий спосіб життя”, “Дерево життя”, “Незабутні канікули”. Одним із найяскравіших проектів  був Art Project, запропонований  волонтером. Він познайомив вихованців із найвидатнішими картинами світу й дав змогу відчути себе митцями, відтворюючи картини Ван Гога  “Соняхи” або  “Зоряну ніч”.

Табір “Merry Gang” і життя в ньому - це неоціненний досвід для кожного, який дає гімназистам можливість відчути себе громадянами світу.

Прес-центр гімназії