23 Червень 2017, 14:26

Всеукраїнський семінар для вчителів англійської мови

15-17 червня 2017 року в Одесі відбувся всеукраїнський семінар для вчителів англійської мови «Teacher Development Summer Institute on Teaching American Culture». Для участі у тренінгах було подано багато заявок від педагогів з усієї України, але було відібрано лише 25 вчителів з різних регіонів. Учасником цього семінару стала і вчитель англійської мови школи №3-колегіуму Наталія Голоднюк.

У ході семінару «Teacher Development Summer Institute on Teaching American Culture» розглянуто різні питання. Педагоги отримали корисні знання та практичні навички щодо американської культури,   працювали над розробленням стратегії організації та впровадження у навчальний процес Американської культури у контексті розвитку лідерських здібностей, національної самоідентифікації та внутрішньої мотивації.

Тренери William Wolf та Joey Fordyce поділились досвідом роботи щодо створення ситуації успіху, як основної стратегії роботи вчителя англійської мови; впровадження міжнародних проектів як складової діяльності навчального закладу; культурологічних складових уроку англійської мови тощо.

Наприкінці семінару всі учасники взяли участь у створенні спільного проекту «3PD- Радість спілкування».

Summer Institute став майданчиком для збереження кращих традицій та впровадження інновацій. Учасники семінару продемонстрували високий рівень творчості та інноваційності, критичного мислення та вміння вирішувати проблеми, комунікативні навички та навички співробітництва, лідерства та відповідальності. А Наталія Голоднюк відзначила, що для неї найціннішим стала практична спрямованість семінару, що дозволить їй використовувати отримані знання та навички у щоденній праці.


Прес-центр школи №3-колегіуму