23 Червень 2017, 14:31

Удосконалюємо англійську – спілкуємось з волонтером із Великобританії

Мовний табір школи №3-колегіуму "ECO-LEADER CAMP" - це незабутні враження та спогади, дружня команда, приємна атмосфера, команда фахівців, котрі допомагають учням відшліфувати знання. Щодня дітей чекають захоплюючі пригоди, веселі ігри, спілкування. У таборі панує атмосфера взаєморозуміння, дружби та радості.

Для того, щоб мовний табір пройшов весело, ефективно і сприяв гармонійному розвитку дитини, вчителі та учні школи №3-колегіуму долучилися до програми Go Camp, у рамках якої навчальний заклад пройшов відбір і на сьогоднішній день у мовному таборі працює волонтер з Великобританії - Робін Форкінг.

Робін - студент музичного коледжу, проживає у Манчестері і мріє стати вчителем музики. Саме тому Робін вирішив спробувати себе у ролі вчителя і, разом з тим, допомогти українським дітям вдосконалити свою англійську.

Всі разом ми працюємо над проектами та креативними завданнями, знімаємо влоги, граємо в ігри, а найголовніше - вдосконалюємо не тільки англійську мову, а й культорологічні знання, що надзвичайно цікаво і пізнавально. Щоденна практика іншомовного спілкування має дуже велике значення для всіх. Крім того, Робін показав нам свою майстерність у володінні музичним інструментом – його гра на фортепіано зачарувала учасників мовного табору.

Спілкування з Робіном проходить не лише у межах закладу. Для нашого гостя дуже цікавими були екскурсії вулицями Сміли, поїздка до Черкас та насичена культурна програма.


Катерина Богун, Ірина Незнанова,

учасники мовного табору школи №3-колегіуму