28 Липень 2017, 08:38

Знання англійської мови – ключ до життєвого успіху


«Загалом, існує багато способів мотивувати учнів. Найголовніший із них – бути мотивованому самому», – вважають педагоги школи №3-колегіуму.

Не тільки школярі, але й вчителі повинні весь час вчитися і вдосконалюватися професійно. Чудово, що Британська Рада в Україні, America House, студія освіти «СОВа» дають можливість вчителям англійської мови безперервно розвиватися. Завдяки цим організаціям стало більше вчителів, які зможуть навчати по новому. Таким чином, вчителі англійської мови роблять ще один важливий крок до того, щоб наші школярі навчалися з використанням сучасних методик.

Педагоги школи №3-колегіуму переконані, що англійська мова – це ключ до життєвого успіху, тому продовжують вдосконалювати свою майстерність і під час літніх канікул.

Так, Наталія Юріївна Голоднюк, вчитель англійської мови школи №3-колегіуму, тренер спільного проекту Британської Ради та ініціативи GoGlobal «Вчителі англійської мови – агенти змін» та викладач міжнародного проекту Capital English «English for Police», вивчила багато нового завдяки участі у літній школі для вчителів англійської мови студії освіти «СОВа» спільно з університетом КРОК, яка проходила у Києві у липні цього року. Зокрема, педагог опрацювала нові для себе матеріали з методики викладання англійської мови, навчилася планувати та проводити уроки згідно найновіших методик. Навчальні технології, володіння якими вона вдосконалила завдяки участі в літній школі, використовуватиме на заняттях зі своїми учнями. Наприклад, розвиток критичного мислення в учнів, ІТ-технології, інтерактивність та технології диференційного навчання.


Прес-центр школи №3-колегіуму