08 Вересень 2017, 12:32

У Києві стартувала eTwinning Plus Practical Session 2017


Влітку у Києві відбувся черговий тренінг з серії eTwinning Plus Practical Session 2017.  Участь у заході взяли близько 30 ітвіннерів з усієї України, серед яких учитель школи №3-колегіуму Наталія Голоднюк; амбасадори Олена Лук’янець та Юлія Троян; і представники PSA Ukraine – Сергій Теплов  і Валентина Величенко.

Детальне знайомство з програмою розпочиналося з виступів команди PSA. Сергій Теплов ознайомив  учасників з головними ідеями eTwinning та ключовими компетенціями XXІ століття, які програма допомагає розвивати в учнів. А Валентина Величенко розповіла про важливі перші кроки в eTwinning: які основні правила участі, яку допомогу надають амбасадори та PSA, які можливості відкриває український сайт програми.

Олена Лук’янець продемонструвала вчителям інструменти порталу eTwinning Plus, а Юлія Троян розповіла про можливості TwinSpace. За підтримки амбасадорів учасники познайомилися з сервісом для опитування Kahoot, в якому одразу потренувалися використовувати всі нові інструменти. Юлія Троян також поділилася своїм досвідом реалізації якісного проекту, що отримав відзнаки Quality Label.

Загалом, учасники ознайомились з  основними функціями TwinSpace та поділилася власним досвідом реалізації успішного проекту. Вчителі мали нагоду вкотре переконатися, що навчання і розваги – не протилежні, а взаємодоповнюючі речі.

Учасники тренінгу отримали багато корисної інформації, практичних навичок та нових друзів-колег, а це значить, що  з початком нового навчального року наш навчальний заклад продовжуватиме працювати з новою потужністю, і, відповідно, створюватиме успішні проекти.

 Прес-центр школи №3-колегіуму