20 Жовтень 2017, 10:29

Вирує шкільний ярмарок

14 жовтня в Україні відзначалося одне з найбільших шанованих свят – Покрова Пресвятої Богородиці, в народі його ще називають Третя Пречиста. У цей день ми вшановуємо славних українських козаків, покровителькою яких вважається Богородиця. Це свято пов’язане з родинними і сімейними цінностями і традиціями, шанобливим ставленням до ідеалів жіночності та материнства.

Щоб учні школи №3-колегіуму змогли відчути духовну велич свята, 13 жовтня у нашій школі відбувся святковий концерт та ярмарок.

Протягом дня в школі панувала неймовірна атмосфера: колегіанти та викладачі прийшли у вишиванках, у коридорі закладу був організований ярмарок, на якому продавали традиційні українські страви: млинці та оладки, вареники, пиріжки із різноманітними начинками, узвар, кисіль. На шкільному подвір’ї відбувся концерт, де учні співали, танцювали та декламували вірші, присвячені цьому чудовому святу.

Хочемо подякувати всім, хто завітав на благодійний ярмарок, і не просто  придбав  зігріті теплом і любов’ю дитячих рук чудові смаколики, а й долучився до доброї справи!

 Олена Занєгіна,

педагог-організатор школи №3-колегіуму