23 Жовтень 2017, 10:28

Найкраща школа у світі

Минає час, дорослішають люди, місто, країна, і мій любий колегіум. Моїй школі виповнюється вісімдесят років. Для мене це не просто школа, яку діти відвідують щодня. Для мене це другий дім, де на мене завжди чекають. Колегіум виховує у кожному не тільки старанного учня, а й добру, щиру та толерантну людину.

Коли я змінювала школу, я прислухалась до думки інших людей. Адже у кого б я не запитала, всі казали, що третя школа - найкраща школа в місті. І щойно я переступила поріг школи №3-колегіуму, зрозуміла, що потрапила в надійні руки. Перші уроки давались складно, адже в школі кожен вчитель – майстер своєї справи  і вимагає стовідсоткової віддачі від нас.

Хочу сказати про мій клас,  який зустрів мене дружньо, і я швидко влилась в колектив.

Моя школа відкриває нові можливості, адже за два роки я об’їздила майже всю Європу, ставши учасником культурно-освітнього візиту до країн Європи. Я була учасницею багатьох олімпіад, конкурсу-захисту наукових робіт МАН, змагань з баскетболу й волейболу та легкої атлетики.

Школа дає можливість кожній дитині самовиразитись, відшукати свої приховані таланти. Але найважливіше, за що я полюбила мою школу, це – людяність і відкритість. Тут мені завжди готові прийти на допомогу як діти, так і вчителі. І я впевнена, що через два роки, коли стану уже випускницею, я зможу гордо сказати, що я навчалася в найкращій школі у світі!


Катерина Терещенко, учениця 10 класу