01 Листопад 2017, 09:34

День заощадження стартував

"Ощадливий сьогодні - багатий завтра"- одне із гасел  Дня заощадження, який пройшов у Смілянській загальноосвітній школі – інтернаті І – ІІІ ступенів.
У сучасному світі споживання є дуже важливим чинником для молоді та учнів, щоб задумалися над витратами та вмінням оперувати власними коштами.
31 жовтня у школу - інтернат завітали працівники "ПриватБанку": представник напрямку "ЮніонорБанк" Черкаського регіонального управління Вовченко Андрій Григорович та директор Смілянської філії "ПриватБанк" Тирса Василь Федорович. Зустріч була надзвичайно цікавою та різноплановою. Для учнів 6 - 10 класів проведено уроки з теми "Історія виникнення грошей", продемонстровані сучасні можливості, ідеї заощадження грошей та природних  ресурсів.

Учні 7 класу відвідали філію "ПриватБанку", де ознайомилися з банківськими професіями, побачили роботу банку, дізналися про інноваційні банківські технології та як ними користуватися, отримали неймовірні враження від побаченого.  Після екскурсії представники банку вручили дітям сертифікати.

День заощадження, проведений разом з представниками банку, - це можливість підвищити фінансову грамотність учнів школи - інтернату, отримання практичних вмінь користуватися фінансовими послугами.

 Методист природничих дисциплін Л.А. Івченко