21 Грудень 2017, 16:44

У нас в гостях - Світлана Бояркевич

Школа №3-колегіум завжди рада вітати у своїх стінах креативних, творчих, талановитих особистостей як з України, так із-за кордону. Напередодні новорічних свят до нас завітала поет, композитор, автор та виконавець власних пісень та пісень на вірші відомих творчих особистостей, дипломант фестивалю «Оберіг», лауреат фестивалю української народної естрадної пісні «На хвилях Світязя» Світлана Бояркевич.

Сама Світлана родом з України, але вже 16 років проживає у далекій Іспанії, та, за її словами, завжди сумує за батьківщиною, за своїм рідним містом – Луцьк. От і в цьому році вона приїхала в Україну, відвідала Луцьк, виступила там на  благодійному творчому вечорі «Молюсь на чужині за Україну». А потім завітала і в наш заклад, де зустрілася з учнями-авторами малюнків до її книжки «Казкова абетка», послухала пісні у виконанні юних талантів школи №3-колегіуму, відповіла на запитання дітей. У захопленні залишилися діти від подарунків пані Світлани, адже почули пісню у її виконанні та отримали солодощі напередодні Дня Святого Миколая.

Пані Світлана повезла тепле привітання із зимової України до Іспанії, а ми сподіваємось на подальші зустрічі та на те, що в нашому місті теж відбудеться концерт Світлани Бояркевич.

Олена Золотоверха,

заступник директора школи №3-колегіуму