05 Січень 2018, 10:32

Любимо подорожувати!

Наш 5-Б клас школи №3-колегіуму дуже любить подорожувати! І ось 15 грудня ми вирушили до міста Черкас у «Містечко майстрів». Нам запропонували цікаву програму: відвідати сучасний салон краси, погасити пожежу, познайомитися з роботою великого супермаркету «Гранд Маркету». Ви думаєте, що це справжній магазин?! Ні, це чарівна кімната, у якій можна бути і покупцем, і продавцем, і касиром. Ми дізналися, як товари потрапляють на полиці, навіщо касиру сканер і що таке штрих-код. Нам розповіли як раціонально розпоряджатися грошима, планувати покупки, розпізнавати неякісний товар і, найголовніше, знати свої споживчі права.

Але найцікавіше – це майстер-клас з виготовлення мила. Разом з аніматорами ми зварили своє неповторне мило, вибравши ті наповнювачі, які нам сподобались найбільше, поекспериментували з формою. І, найголовніше, дізналися всі секрети миловаріння! Після того, як з мило застигло, забрали з собою, щоб кожне умивання радувало нас запашним ароматом і навіювало спогади про екскурсію.

А ще була святкова дискотека та година розваг у спортивному секторі.

Після активної та змістовної екскурсії підкріпилися у «Макдональдс» і вирушили до Сміли. Екскурсія всім сподобалась, але, на жаль, час швидко пролетів.

Анна Іщенко,

класний керівник 5-Б класу школи №3-колегіуму