19 Січень 2018, 15:55

Цікава зустріч

Кожна епоха дарує людству свої таланти. У наш час теж народжуються поети, які несуть любов до слова. 17 січня учні  8 – 10 класів нашого закладу мали можливість познайомитися  з  юною поетесою, гордістю нашого міста - Вікторією Сінаєвською, випускницею театрального гуртка Будинку дитячої та юнацької творчості (керівник С. Симоненко), а нині студенткою  другого  курсу Київського педагогічного університету ім.Драгоманова.

Вчителі й учні прийшли на презентацію збірки віршів та прози «Мої думки опише в небі вітер» і  на годину завітали у царство гармонії, краси та радості.

Незважаючи на юний вік поетеси, вона вразила нас  дуже глибокими, і мудрими віршами. Вікторія  натхненно читала свої поезії, співала пісні, романси. Також її твори декламували вихованці театрального гуртка «Міраж»: Ліза Шарига, Валерія Панасюк,  Марія та Євген Селезні,
Анастасія Анохіна,  Дарія Карпенко і сама керівник гуртка Світлана Симоненко.

Вірші юної поетеси читали й учні школи.  Поетична зустріч пройшла на одному подиху. Учні і вчителі сповнені позитивними емоціями, дякували гості за приємну розмову, а потім сфотографувались на пам’ять про зустріч.

Дякуємо тобі, Вікторіє!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Прес-центр школи №6