06 Лютий 2018, 17:15

Зустріч із добрим другом

Ось вже третій рік поспіль школу №3-колегіум відвідує Стівен Хопкрофт з Нової Зеландії. Кожен його візит наповнений яскравими враженнями для учнів, адже не щодня є можливість поспілкуватись з носієм мови.

Цього разу пан Хопкрофт почав ранок зі знайомства з найменшими школяриками. Діти радо віталися англійською мовою та зрозуміли усі команди від Стівена, граючись у «Саймон каже». Першокласники змогли повправлятися у спілкуванні англійською мовою, кожен отримав комплімент від Стівена та побажання для подальшого цікавого навчання.

Семикласники також із задоволенням пограли з новозеландцем у свої улюблені «Бінго» та «Бобл Добл». З учнями восьмих класів наш гість розібрався у граматичному матеріалі «умовний спосіб», на прикладі психологічних тестів та відкритих запитань. Дев’ятикласники обговорили зі Стівеном серйозну тему - судова система та правопорушення. Старшокласники ділилися своїми новинами та поринули у спогади про усі попередні зустрічі з паном Хопкрофтом.

Радує те, що діти впевнено тримаються у присутності закордонного гостя, адже це був уже четвертий візит Стівена до школи, вітаються у коридорі, ніби їх давній друг нікуди і не від’їжджав. У свою чергу, і пан Хопкрофт відзначив зростання рівня володіння англійською мовою нашими учнями. Йому завжди приємно спілкуватися з розумними та талановитими школярами, тому прощаючись Стівен говорив «Скоро побачимось!».


Прес-центр школи №3-колегіуму