12 Лютий 2018, 16:23

Козацькі забави

02 лютого 2018 року в рамках урочистого козацького кола «Історичне коріння Сміли» відбулися змагання «Козацькі забави» серед учнів 8-9 класів закладів загальної середньої освіти №7,10,11,13,15 за ініціативи директора Благодійного Фонду «Діоніс» Гончарук Оксани Іванівни, за підтримки Черкаського обласного центру «Спорт для всіх» та відділу молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту нашого міста.   Учасники змагалися  у шести видах: - перетягування линви, піднімання гирі на кількість разів, пробігання під скалкою, що обертається; передача м'ячів, смуга перешкод, вправ зі стрибками.  У напруженій боротьбі переможцями стали:

-         команда «Патріоти України» (школа №10) – І місце;

-         команда  «Залізні вовки» (школа №7) – ІІ місце;

-         команда «Смілянські козаки» (школа №11) – ІІІ місце.

Учасники змагань відзначені медалями та грамотами Черкаського обласного центру «Спорт для всіх» та подарунками відділу молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту.

Спеціальними призами - за зразкову поведінку, найбільш дружню команду, як самого активного вболівальника  нагороджено команди шкіл №11,13.

Після підведення підсумків змагань відбулася урочиста посвята переможців свята у «Джури», яку провів осавул козацької сотні ім. В.Бурки Шевчук В.В.

 Надія  Щербина, методист методичного кабінету