26 Лютий 2018, 11:33

До уваги учнів 11-х класів та їх батьків!

ШАНОВНІ АБІТУРІЄНТИ!

3 березня 2018 року в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України відбудеться ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ.

У програмі: знайомство з навчальним закладом, особливостями вступу на напрями підготовки «Пожежна безпека», «Цивільна безпека» (Цивільний захист, Охорона праці), «Психологія», «Екологія», «Публічне управління та адміністрування», «Право» екскурсійна та культурна програма, показові виступи.

Запрошуємо випускників шкіл, батьків та усіх бажаючих на День відкритих дверей.

РЕЄСТРАЦІЯ з 09:00 год. Початок о 10:00 год.

Адреса: 18034, м. Черкаси, вул. Онопрієнка, 8

тел: (0472)55-09-46, 55-09-58, 55-09-39 www.fire.ck.ua

Сучасний навчальний заклад зі славною та героїчною історією

ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!

Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України є державним вищим навчальним закладом IV рівня акредитації. Інститут має потужний науково-педагогічний потенціал та міцну матеріально-технічну базу, що дає навчальному закладу можливість постійно розвиватися відповідно до вимог сучасності. Для отримання якісної європейської освіти створено всі умови – навчання відбувається в сучасних інтерактивних аудиторіях та комп’ютерних класах, лабораторіях, у навчально-виховний процес впроваджено сучасні інформаційні технології, введено в дію електронну бібліотеку.

Важливою складовою є практична підготовка, в тому числі й участь у міжнародних навчаннях разом із делегаціями профільних навчальних закладів європейських країн. Інститут прийнятий до Європейської асоціації навчальних закладів пожежної служби, що відкриває перед курсантами та студентами нашого навчального закладу широкі перспективи у сфері  міжнародної співпраці і можливостей  обміну досвідом зі своїми колегами з країн Європи.

ГОТУЄМО ФАХІВЦІВ зі спеціальностей: «Пожежна безпека», «Цивільна безпека» (Цивільний захист, Охорона праці), «Психологія», «Екологія», «Право».

ЧОМУ САМЕ ДО НАС?

-         якісна освіта європейського рівня;

-         можливість долучитися до славних традицій навчального закладу, який виховав Героїв Чорнобиля – Володимира Правика та Віктора Кібенка, а також Героїв АТО Ігоря Бойка та Олексія Панченка;

-         навчання в аудиторіях, обладнаних за новітніми технологіями;

-         безоплатні комфортні умови проживання у курсантському гуртожитку, безкоштовне триразове харчування в їдальні інституту, забезпечення форменим одягом та взуттям;

-         обов’язкова виплата грошового забезпечення із можливістю його підвищення за результатами навчання;

-         гарантоване працевлаштування випускників;

-         безкоштовне медичне обслуговування впродовж усього навчання;

-         можливість отримання водійських прав.

УВАГА! НАБІР НА ПІДГОТОВЧІ КУРСИ!

На курси довузівської підготовки запрошуємо випускників загальноосвітніх навчальних закладів 2017-2018 та попередніх років випуску, учнів професійно-технічних навчальних закладів та студентів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації.

Термін навчання 3 місяці  (початок навчання лютий 2018 р.)

Навчальні предмети:

-   українська мова та література;

-   фізичне виховання;

-   математика.

Форма навчання – денна (у вихідні дні).

Для зарахування на курси довузівської підготовки необхідно подати:

-   заяву;

-   копію паспорта (свідоцтво про народження).

Отримати більш детальну інформацію:

т. (0472) 55-09-55 – приймальна комісія;

т. (0472) 55-09-61 – з питань  довузівської підготовки.

сайт: www.fire.ck.ua;

e-mail: fire@fire.ck.ua.

Випускникам курсів під час вступу в інститут за результатами підсумкової атестації додається до 5% до конкурсного балу.

(Про Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України)-реклама