14 Березень 2018, 13:56

Виставка живих метеликів та хижих рослин


Навколишній світ неймовірно прекрасний. Природа створює необхідні умови для нашого життя. Красиві пейзажі природи радують душу, зачаровують своєю красою, і здається, що немає нічого прекраснішого в світі, ніж побачити унікальні види рослин та метеликів.

Нещодавно учні школи №3-колегіуму мали можливість поринути у чарівність та загадковість навколишнього світу, відвідавши у фойє закладу  виставку живих метеликів та хижих рослин, на якій дітей познайомили з особливостями полювання сараценії, продемонстрували вправність мухоловки тощо.  Особливе захоплення у дітей викликало таке створіння природи, як метелики. Вони здатні підняти настрій, на мить допомагають відчути себе щасливим, захоплюють досконалістю витончених форм і фантастичними барвами. То що вже казати про враження, яке справили на колегіантів експонати виставки екзотичних метеликів!

Доречно зазначити, що у нашому закладі протягом багатьох років працює гурток «Природа і фантазія», керівник Любов Олександрівна Бондар. Учасники гуртка створюють чудові аплікації з різноманітних круп, які вражають не лише яскравістю кольорів, калейдоскопом сюжетів, а й витонченістю виконання робіт маленькими майстрами. Саме зараз діти виготовили творчі роботи – метеликів з природних матеріалів, тому виставка живих комах для них була особливою. І вже з 13 березня у фойє школи почала діяти виставка творчих робіт учнів перших класів «У світі метеликів».

 Прес-центр школи №3-колегіуму