16 Березень 2018, 14:15

Освітяни Сміли – медалісти Міжнародної освітянської виставки

Вже вдев’яте у нашій країні проходить Міжнародна освітня виставка.

Міжнародна освітня виставка  -  це найбільший представницький форум нашої країни, який презентує досягнення та досвід у реформуванні всіх рівнів освіти, розширенні міжнародної співпраці для подальшої інтеграції в освітній і науковий простір.         

Цього року Дев’ята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти -2018» та Сьома міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu» проходить  15-17 березня 2018 року у Київському Палаці дітей та юнацтва, організатором якої є Компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

У роботі виставки взяли участь 758 учасників із 25 регіонів України та 12 країн світу: Словаччини, Чехії, Німеччини, Іспанії, Канади, США, Болгарії, Польщі, Молдови, Грузії, Латвії, Китаю.

Приємно відзначити, що серед учасників виставки і 15 закладів освіти нашого міста. Свою роботу на виставці презентували методичний кабінет, заклади дошкільної освіти №11,18,19,26,27 та школи №2,6,10,12, Будинок дитячої та юнацької творчості. Всі вони відзначені дипломами.

Та гордістю освіти не лише нашого міста, а й Черкаської області стали  дошкільний навчальний заклад №57 «Берізка», школа №7,  школа №3-колегіум, гімназія імені В.Сенатора, які не лише презентували свій досвід на означеній виставці, а й підготували змістовні  матеріали з досвіду роботи закладу та взяли участь у  конкурсній частині виставки і одержали високі нагороди. Школу №3-колегіум (директор Карло Т.А.) та школу №7 (директор Ярошик Л.І.) нагороджено золотими медалями, гімназію (директор    Дзевульська О.О.) – срібною, дошкільний навчальний заклад №57 (завідувач Мельник Л.А.) – бронзовою медаллю. Нагороди в урочистій обстановці вручив віце-президент Національної академії педагогічних наук України Олег Топузов 

У тісній співпраці педагогічного та учнівського колективів, батьківської громадськості, наполегливою працею, старанням та відповідальністю ці заклади, очолювані мудрими керівниками, довели свою конкурентноспроможність на Міжнародному рівні.

Радість перемог освітян розділив і Секретар міської ради   Синьогуб К.І., який після вирішення важливих питань щодо життєдіяльності міста, завітав привітати переможців . 

Ми вітаємо Вас, медалісти, із високими нагородами, пишаємося Вами і бажаємо так тримати й надалі!


В.Руденко, завідувач методичного кабінету