04 Квітень 2018, 08:28

Міська виставка «Інноваційний пошук освітян Сміли» - свято педагогічних талантів


Творчістю, талантами багата смілянська освітянська родина. Про щиру любов до дітей, турботу про їх  всебічний розвиток, прагнення викликати в учнів бажання вчитися свідчать презентації досвіду, представлені у рамках педагогічної виставки «Інноваційний пошук освітян Сміли», яка проходила  наприкінці березня на базі навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3-колегіум».

Заклади дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти міста упродовж навчального року готувалися до цього свята – свята педагогічних талантів. Кожен заклад презентував творчі доробки педагогічних працівників на окремій виставковій площі, оформлення  та дизайн якої вибирав сам.

Естетичністю вирізнялися виставкові експозиції закладів дошкільної освіти №1,11,12,18,21,23,27,57 та закладів загальної середньої освіти №1,2,4,6,7,10,11,12,13,15, школи №3-колегіуму, гімназії імені В.Сенатора, «Ліцею - школи «Лідер», загальноосвітньої та спеціальної шкіл-інтернатів, Будинку дитячої та юнацької творчості, міжшкільного навчально-виробничого комбінату.

Креативно до оформлення виставкових експозицій підійшли заклади дошкільної освіти №11,18,21,27,57;  навчально-виховні комплекси «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3-колегіум», «Загальноосвітня школа І ступеня – гімназія імені Сенатора», «Дошкільний навчальний заклад - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №15 та загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №7.

Вдалим було оформлення виставкової площі закладу дошкільної освіти №23, шкіл №1,6,12,БДЮТ, спеціальної школи-інтернату.

Більшість матеріалів виставки характеризуються новизною і актуальністю тем, різноманітні за тематикою, змістовні, вказують на постійний творчий пошук педагогічних колективів, відповідають державним освітнім стандартам, мають високий рівень практичного спрямування. Кращі з них демонструватимуться у квітні на обласній виставці «Інноваційний пошук освітян Черкащини».

Побажаймо ж педагогам Сміли якісно представити наше місто в області.

В.Руденко, завідувач методичного кабінету