06 Квітень 2018, 09:50

Вітаємо переможця фінального VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка


Переможцем фінального етапу VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка стала учениця 5 класу Смілянської загальноосвітньої школи І-ІІІ №7 Ель Анссарі  Маліка Абдельазізівна, яка нагороджена дипломом  II ступеня (наказ Міністерства освіти і науки України від 04.04.2018р. № 327 «Про нагородження переможців VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка»).

Піднятися на вершину слави допомогли здібній учениці як особистісні якості: наполегливість, жага до знань, уміння сконцентруватись, так і постійна допомога та підтримка вчителів-наставників, які, не рахуючись із часом, докладали зусиль, щоб знання дитини поповнювались, а здібності розвивались.

Таланти творчої та старанної учениці натхненно плекала вчитель початкових класів Ганжа Т.М., зараз наставниками дівчинки стали досвідчені та креативні вчителі української мови та літератури  Йовко О.М. і  Шпильова С.П.

Дякуємо Маліці та учителям, що невпинно прагнуть підкорювати філологічні вершини.

Прес-центр методичного кабінету