06 Квітень 2018, 10:01

Разом до Нової української школи


Нещодавно закінчилася ІІ сесія навчання вчителів майбутніх перших класів, що працюватимуть з 1 вересня 2018 року за Новою українською школою. Протягом триденного тренінгу, з 28 по 30 березня, вчителі мали змогу опрацювати новий Державний стандарт, модельні навчальні програми для 1 класу, познайомитись з основними принципами педагогіки партнерства.

Завдячуючи методисту, Сигиді Світлані Вікторівні, тренеру Нової української школи, вчителі практично ознайомлювалися з різними видами діяльності на уроці: проводили ранкове коло, виконували кінезіологічні та психологічні вправи, вправи для розвитку критичного мислення; створювали лепбуки (інтерактивні навчальні посібники), Інтелект-карти (ментальні карти) тематичних днів та планували їх проведення, були учасниками ділової гри «Перші батьківські збори у Новій українській школі».

Піднесений настрій та чудова атмосфера сприяла активній роботі вчителів та впевненості у власних силах щодо реалізації нових підходів до навчання найменших школярів.

Методичне об’єднання вчителів четвертих класів висловлює слова вдячності нашому методисту та тренеру НУШ – Світлані Вікторівні .

Успіхів Вам!

Учителі –учасники тренінгу