29 Травень 2018, 17:17

Прощання з дитинством…

25 травня для учнів школи №3-колегіуму пролунав останній дзвоник. Особливим, бентежним, щемливим та водночас радісним він був для випускників 11-го класу. Яскравими спогадами залишаться у     пам’яті випускників, батьків, учителів, усіх гостей, присутніх на святковій лінійці, виступ випускниці 11 класу Анастасії Помінчук, привітання найменших, першокласників, патріотичний флеш-моб, хвилюючий вальс у виконанні випускників, яскраві повітряні кульки із записаними на червоних паперових сердечках мріями, які злетіли у сине весняне небо як символи щасливої долі та здійснення усіх мрій наших дітей. Запам’ятають вони і теплі, щирі слова привітань від директора, Тетяни Анатоліївни Карло, та від гостей. Радісним моментом для всієї шкільної родини стало нагородження грамотами та подяками, яких на лінійці було вручено більше тисячі! Розчулила до сліз усіх учасників свята і найважливіша його церемонія – останній дзвоник, який лунав за участі одинадцятикласників Сергія Бур’яна, Анни та Анастасії Гетьман і першокласників Данила Шатайла та Єви Бондарь.

Попереду у  наших випускників – державна підсумкова атестація, зовнішнє незалежне оцінювання, випускний бал, хвилювання, вступ у навчальні заклади, і нове, уже доросле життя.

А сьогодні – слово випускникам школи №3-колегіуму.

Анастасія Помінчук

Пролунав останній дзвоник, і шкільне життя залишилося позаду. Та кожен з теплотою і любов’ю буде згадувати про найкращі шкільні дні, сповнені радістю і щастям. І як би не склалися наші долі, куди б не розвели життєві шляхи, ми завжди будемо пам’ятати своїх однокласників, учителів, свій клас, свою рідну школу №3-колегіум. Педагоги протягом 11-ти років направляли наш гарячий розум і хоробрі серця у потрібне русло, перетворюючи маленьких горобчиків, які ледь оперилися, у гордих і волелюбних птахів. Зі щемливим сумом і нескінченною любов'ю сьогодні ми дякуємо долі за прекрасні й неповторні шкільні роки.

Дарина Базик

Ось і настав той день, коли ми закінчили школу. Цю подію супроводжують розлука й світлі сподівання, смуток прощання і радість зустрічей із незвіданим майбутнім. Саме сьогодні єдина для нас, випускників, стежина, якою ми йшли упродовж одинадцяти років навчання, розведе нас у різні боки. Перед нами відкриються тисячі доріг, але кожен із нас обере свою. Я закликаю кожного пам’ятати рідну школу, дорогих вчителів, однокласників. Адже колегіум виконав свою високу місію: привів нас до вершин  досконалості, цілеспрямованності та життєвого успіху.

Валентина Сенатор

На жаль, дитинство промайнуло так швидко у стінах рідної школи. Одинадцять довгих років нас супроводжували майстри своєї справи, вчителі та класний керівник, котрі допомагали, навчали, давали мудрі поради. Школа №3-колегіум виховала нас, дала можливість розкрити свої таланти, проявити себе, допомогла визначитись з планами на майбутнє. Звичайно, неможливо обминути й веселі моменти шкільного життя, які створюють дивовижний пазл з різних емоцій, відчуттів та спогадів.

Я буду завжди з теплом і любов’ю згадувати рідну школу, незабутню атмосферу, в якій кожен міг відчути підтримку.

Влад Скрипник

Хочу подякувати школі №3-колегіуму за отримані знання, вміння, успіхи та перемоги, неймовірні враження, несподівані обставини, найкращі моменти, феєричні події,  незабутні спогади,  самореалізацію, самовдосконалення, кращі шкільні роки життя.

Дозвольте також висловити вдячність нашим наставникам.

Шановні вчителі, наш класний керівник Тетяна Євгенівна, директор Тетяна Анатоліївна, адміністрація школи-колегіуму, всі працівники, дорогі батьки! Нехай успіх ваших дітей і ваших випускників буде  винагородою за терпіння, підтримку та щиру турботу. Низький вам уклін за все!

Дорогі наші випускники! Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Від щирого серця бажаємо вам, щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Віримо, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаємо вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій під мирним небом України. А ми завжди будемо пам’ятати ваш дружний, веселий 11 клас! Щасливої дороги, дорогі випускники!