07 Червень 2018, 12:50

Відпочиваємо, мріємо, діємо!

Цікавим, творчим, переповненим емоціями видався день 4 червня у школі №3-колегіумі. Учні початкової школи у пришкільному відпочинковому таборі з денним перебуванням «Сонечко» відзначили День Казки. Всі загони підготували інсценізації казок, а також мали можливість продемонструвати виступи лялькових театрів, які готували заздалегідь. Вкотре поринувши у світ казки, діти зустрічалися з добрими та злими казковими героями. І всі знову переконались, що добро завжди перемагає зло.

День стрибуна для учнів 5-8-х та 10-го класів був особливий. Командна гра, змагання, випереджувальні завдання, активність та прагнення до перемоги зарядили позитивними емоціями учасників та вболівальників. Різноманітні види змагань, участь в активній боротьбі за першість дали можливість всім присутнім згуртуватися. Найспритнішою та кмітливою було визначено команду загону  учнів 7-А класу «Витівники»

Учасники літньої школи «Ерудит» працювали над проектом «Школа майбутнього»: створювали плакати, проводили анкетування, брали інтерв’ю в учасників оздоровчого процесу, вихователів загонів та мешканців міста. Результатом роботи було створення відеоролика «Наша школа – школа майбутнього».

Уже за доброю традицією день у мовному загоні «Yellow Submarine. Travellers Discovery Camp» розпочався з енерджайзерів, табірної пісні та позитивних емоцій. Діти вдосконалювали свої знання про Сполучені Штати Америки. Зробили проект у групах «Моє улюблене місце у США», який креативно презентували всім дітям у таборі «Сонечко».


Прес-центр школи №3-колегіуму