11 Червень 2018, 08:51

Підсумки обласного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької спортивної патріотичної гри «Сокіл» («Джура») -2018.


Закінчився обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької спортивної патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), який проходив 26-30 травня 2018 року   на території Державної установи «Дитячий заклад оздоровлення та відпочинку  „Дніпровець”  Національної поліції України  м. Черкаси.  У патріотичній грі взяв участь 21 рій.

Наше місто гідно представив переможець міських змагань – рій «Смілянські козаки» закладу загальної середньої освіти №11. У важкій напруженій 5-ти денній боротьбі за призові місця наші джури поступилися гідним суперникам, які у чесних військово-спортивних змаганнях, творчо-інтелектуальних конкурсах показали кращі результати, виборовши 5 командне місце.

Здобутком наших джур є дружні відносини, як з командами – переможцями, та і з аутсайдерами. А ще у скарбничку рою «Смілянські козаки» була покладена впевненість у сезоні 2019 року, шляхом посиленої підготовки до всіх етапів гри.

Щиро дякуємо адміністрації школи, учасникам, вчителям, батькам та усім  небайдужим за гідну участь команди у  патріотичній грі «Джура».

Бажаємо майбутніх перемог!

Надія Щербина, методист методичного кабінету