14 Червень 2018, 14:48

Загартування – шлях до здоров’я!

8 червня у пришкільному відпочинковому таборі з денним перебуванням «Сонечко» школи №3-колегіуму пройшло під гаслом «Хочеш бути здоровим – загартовуйся!». Учні початкових класів оздоровлювались за методикою теренкур, при якій людський організм отримує дозоване фізичне навантаження, що сприяє розвитку витривалості, налагоджує роботу опорно-рухового апарату, а також відновлює тонус судин і м’язів. Учні мали можливість походити босоніж по травичці, потренувати м’язи, прийняти сонячні та повітряні ванни. Старшокласники разом з учителем фізичної культури Оленою Єгоровою розробляли комплекс вправ для загартування організму у літній період.

У літній школі день був присвячений мистецтву, адже до дітей завітала художник Людмила Тутик. Вона познайомила учнів з особливостями петриківського розпису, продемонструвала власні роботи: розписні дощечки, гаманці, сумки, скарбнички, скриньки. А найголовніше, діти самі змогли спробувати зображувати найпростіші елементи техніки. Учні користувалися зубочистками, піпетками і навіть малювали пальцями. У кінці зустрічі кожен з  юних художників представив власний малюнок, а потім усі діти сфотографувалися разом з майстринею.

Вихованці мовного загону «Yellow Submarine. Travellers Discovery Camp» мали гарну нагоду поспілкуватися із чудовою людиною, яка із задоволенням погодилась прийти і приєднатися до нашої табірної сім'ї - це гість із Великобританії Адріан Гур. Учасники табору ставили гостю запитання про особливості життя у Лондоні, звичаї, традиції, їжу та навіть одяг, який носять британці. Адріан брав активну участь у всіх іграх, вікторинах і навіть долучився до флешмобу.

 Прес-центр школи №3-колегіуму