26 Червень 2018, 09:57

Міська гра – випробування «Котигорошко» у Смілі

З метою реалізації програми національно-патріотичного виховання, організації і пропаганди здорового, активного способу життя, популяризації розвитку масового туризму і спорту серед школярів, вперше у місті проведено гру- випробування «Котигорошко».

15 червня 2018 року на стадіонах «Юність» та «Локомотив» (директор             Коломієць В.А.)  відбулися означені змагання, які зібрали  понад 100 учасників.

Юних спортсменів вітали завідувач методичного кабінету Руденко В.Б. та завідувач національно-патріотичного Центру «Смілянська Січ» Будинку дитячої та юнацької творчості Шевчук В.В.

Цікавими і змістовними були візитівки команд. Учні шкіл продемонстрували свої знання з історії України, краєзнавства, правил дорожнього руху.

Під час спортивних змагань учні віджималися від підлоги,  стрибали на скакалці,  згинали тулуб за 30 сек., метали довбню, брали участь у естафеті.

У вирі спортивної боротьби переконливу перемогу вибороли  команди гімназії ім. В.Т. Сенатора  і школи №15, срібними призерами випробувань стали школи №1,10, а на третьому місці - команди шкіл №6,7,13.

Переможців  нагородили грамотами та заохочувальними призами.

У наступному році знову планується проведення означеного заходу.             Вітаємо призерів та бажаємо майбутніх перемог!




Методист МК     Н.М. Щербина.