05 Липень 2018, 09:27

Свято, яке буває лише раз у житті кожної людини


У ньому зустрічаються біль розлуки і світлі надії, сум прощання і радість зустрічі з майбутнім – це день закінчення школи. Одинадцять років промайнули  так швидко!

Випускний вечір – це мить, коли відкриваються двері у доросле життя, час, коли ти починаєш свій самостійний шлях, робиш вибір, який може суттєво вплинути на твою долю.

Хочу подякувати школі №3-колегіуму за отримані враження, за несподівані обставини, феєричні події, нових товаришів, крутий педагогічний колектив, самореалізацію, самовдосконалення і просто за кращі роки життя ...

Хочеться також висловити слова подяки всім учителям, які дали нам цінний багаж знань. Класному керівнику Тетяні Євгенівні - за постійну підтримку та доброту, піклування і особливий підхід до кожного учня. А також учителям, які дали якісну освіту, зробили чималий внесок у наше виховання, працівникам школи, які  створювали  нам найкращі умови для навчання.

Ну ось, настав час вирушати в самостійне життя, реалізуватися, знайти себе у великому світі. Та в спогадах назавжди збережемо наш перший екзамен, хвилювання, успіхи та перемоги, Ваші поради і добрі слова!

Дякуємо Вам за Вашу турботу, доброту, терпіння та повагу!

Анастасія Помінчук,

випускниця 11 класу школи №3-колегіуму