20 Серпень 2018, 09:51

Вітаємо творчого вчителя!

15 серпня 2018 року оголошено ТОП-50 напівфіналістів премії Global Teacher Prize Ukraine, серед яких вчитель англійської мови школи №3-колегіуму Наталія Юріївна Голоднюк.

Що таке Global Teacher Prize Ukraine? -  Це щорічна національна премія для вчителів-агентів освітянських змін. Премія покликана відзначити досягнення вчителя не лише щодо своїх учнів, а й щодо суспільства, та підкреслити важливість педагогів в Україні.

Зі слів Наталії Юріївни, вона вже давно чула про Global Teacher Prize, який проходить в Дубаї, але, те, що премія є в Україні, дізналась нещодавно з Facebook. Вона – творчий, активний ісучасний вчитель, обожнює нові проекти, адже це не лише цікаво, а й корисно, оскільки дає змогу розвиватись професійно, спілкуватися з новими людьми.... І як завжди, вона просто спробувала, зайшла на сайт Global teacher Prize Ukraine, заповнила анкету (яка, до речі, забрала чимало часу) і відправила заявку.

Під час відбору ТОП-50 анкету кожного учасника ретельно перевірили троє людей (асесори) у різних містах України. Прочитали кожну анкету, передивилися кожну фотографію та перейшли за кожним посиланням. І сьогодні ми щиро вітаємо нашого творчого вчителя із перемогою в цьому престижному конкурсі та бажаємо потрапити у десятку фіналістів!

Хто потрапить у ТОП-10, вирішать представники дружніх освітніх організацій — EdCamp, EdEra, Microsoft, Impact Hub Odessa, FEST/Школа вільних і небайдужих/, Цифрове видавництво MCFR: Освіта, які вже зараз оцінюють анкети ТОП-50.

31 серпня стане відомо імена ТОП-10 учителів країни. Тож, ми із нетерпінням чекаємо гарних новин!

 Прес-центр школи №3-колегіуму