18 Вересень 2018, 17:11

РАДІЄМО ПЕРЕМОГАМ!

Спорт – це одна із граней, яка допомагає розкрити та реалізувати себе. Дехто боїться долати труднощі, переживати невдачі, довго боротись за перемогу. Але, мабуть, будь-який успіх неможливий без великої праці та наполегливості.

Саме таким є наш Влад – учень 10 класу школи №3-колегіум. Силка Владислав продовжує нас радувати своїми перемогами.

У кінці серпня  у німецькому місті Бранденбург пройшов чемпіонат Європи з драгонботу. За перемогу та звання чемпіонів змагались 18 команд із різних європейських країн. Нашу українську команду представляли лише два учасники, серед яких – Влад Силка. Із хвилюванням його приїзду чекали батьки та рідні, друзі та однокласники, вчителі, сміляни. І якою ж радісною була звістка про те, що Влад повернувся додому чемпіоном Європи!

7-9 вересня у Києві відбулись відкриті Всеукраїнські змагання "Пам'ять" з веслування на байдарках і каное. Силка Владислав виборов призові місця (два других) на дистанції 200 і 500 метрів!

І зовсім свіжа новина: 15 вересня, у відкритих обласних змаганнях із веслування, присвячених пам’яті патріотів України і загиблим в АТО, Влад знову став переможцем, отримавши золоту та срібну медалі!!!

Ми вітаємо Влада, щиро радіємо його перемогам. Знаємо, що це велика титанічна робота привела його до таких прекрасних результатів. А ще турбота і безмежна любов його батьків. Наполегливість та увага тренера. Підтримка однокласників і вчителів. Нехай, Владе, на твоїх річкових шляхах зростають нові перемоги. А життєва дорога хай буде такою ж успішною!

 

Жанна Шевченко,

класний керівник 10 класу школи №3-колегіуму