30 Жовтень 2018, 09:33

Уміємо вчитись, уміємо й працювати!


Минулої погожої п'ятниці у самій серцевині осені колегіанти 5-10-х класів вийшли на прибирання шкільної території. Як і зазвичай, кожен клас отримав свою  ділянку роботи. Хоча золотава ковдра з дубового та березового листя дуже гріла око, треба було привести все до ладу. Подвір'я школи №3-колегіуму замерехтіло активними змахами віниками та мітлами вже після другого уроку. На нашу думку, праця згуртовує учнів.

Особливо важливою ця подія стала для нас, десятикласників, адже ми, вперше працювали у новому колегіальному класі. До речі, наша територія розміщувалась на завжди людному тротуарі за гарматою. Ми під час роботи часто помічали усміхнених перехожих, які були приємно вражені працьовитістю і завзятістю школярів. Ми з друзями дійшли висновку про те, що наша школа надихає людей на гарні вчинки, показує іншим приклад.

Суботник тривав, і вигляд пришкільної території стрімко змінювався. Хочеться зауважити, що і територія міського парку не залишилась без уваги школярів. Справа у тому, що ця територія часто задіяна у житті школи-колегіуму: учні початкових класів щоденно отримує там порцію повітря, а учні старших класів - порцію здоров'я на уроках фізичної культури з висококваліфікованими вчителями. Тож хочеться продемонструвати місту те, що підростаюче покоління дбає про чистоту середовища, у якому зростає. А іще ми вкотре отримали багато позитивних емоцій від спільної праці і довели, що вміємо не тільки гарно вчитись, а й добре працювати!


Дарина Яблонська,

юнкор прес-центру школи №3-колегіуму