22 Лютий 2019, 11:31

СМІЛЯНСЬКА ГІМНАЗИСТКА СТАЛА ФІНАЛІСТКОЮ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ МОЛОДІЖНИХ ПРОЕКТІВ З ЕНЕРГОЕФЕКТИВНОСТІ

Нещодавно у Києві пройшов Всеукраїнський конкурс молодіжних проектів з енергозбереження «Енергія і середовище». Всеукраїнський захід проводився за ініціативи Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді спільно з громадською організацією «Екологічний клуб «Еремурус», інформує прес-служба Черкаської ОДА.

Його метою був пошук і підтримка обдарованої учнівської молоді, залучення її до навчально-практичної діяльності з проблем енергоефективності та раціонального використання енергоресурсів. За результатами заочного відбіркового етапу для участі в очному етапі було відібрано 69 проектів.

Серед переможниць відбіркового туру конкурсу, які представили Черкащину, Дарина Глухенко, учениця 10 класу Смілянського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа I ступеня – гімназія ім. В.Т.Сенатора».

Нюна смолянка презентувала роботу «Календар корисних справ «Екологічний зодіак» (керівник Волошина Марія Сергіївна, вчитель фізики). За результатами Дарина  посіла  III місце у фіналі Всеукраїнського конкурсу молодіжних проектів з енергоефективності «Енергія і середовище – 2019» Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді.

Прес-центр гімназії