18 Березень 2019, 08:28

Ювілейна міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти-2019»

 

Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» за своїм фаховим і науковим рівнем, змістовністю ділової програми з найбільш актуальних і важливих питань галузі освіти, чисельністю учасників усіх ланок освіти та кількістю відвідувачів є найбільш рейтинговою та широкомасштабною в Україні. А результативна участь школи №3-колегіуму у виставці такого рівня є підтвердженням високого рівня професійної майстерності педагогічного колективу нашого закладу.

14 березня відбулось урочисте відкриття Десятої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти» та Дев’ятої міжнародної виставки освіти за кордоном «World Edu». Організатори виставок -  компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Цьогоріч у роботі виставки взяли участь понад 750 учасників із 25 регіонів України та 12 країн світу: Словаччини, Чехії, Німеччини, Іспанії, Канади, США, Болгарії, Польщі, Молдови, Грузії, Латвії, Китаю. Цьогорічна виставка реалізувала мету - об’єднати учасників освітнього процесу в пошуку ефективних шляхів підвищення якості освіти, розвитку національних і міжнародних освітніх проектів і програм, сприяти встановленню ділових контактів, збагаченню досвідом, розвитку ініціативи в реалізації завдань, визначених сучасним розвитком нашої держави та надати можливість презентувати інноваційні досягнення, напрацювання закладів освіти та наукових установ, продемонструвати педагогам і фахівцям сучасні засоби навчання, обладнання для предметних кабінетів, проекти, програми та рішення для вдосконалення освітнього процесу.

У межах виставки відбулись науково-практичні конференції, семінари, круглі столи, презентації, майстер-класи, воркшопи, відкриті уроки, експертні дискусії, педагогічні коучинги, дискусійні панелі. Активним учасником запропонованих заходів був наш заклад,  школа №3-колегіум. Оглядачі виставки познайомились із системою роботи закладу щодо підвищення якості освіти, яка була висвітлена у творчій конкурсній роботі та на виставковому стенді.

Підсумком роботи стало нагородження школи №3-колегіуму дипломом та Бронзовою медаллю переможця конкурсу творчих робіт. Ми щиро радіємо отриманій нагороді, адже вона є вагомим внеском у скарбницю наших здобутків.

 Олена Золотоверха,

заступник директора

з науково-методичної роботи

школи №3-колегіуму