20 Травень 2019, 09:12

Вітаємо наших переможців!


17 травня у Великій сесійній залі Будинку рад міста Черкаси за участю першого заступника голови обласної ради Валентина Тарасенка  відбулась урочиста церемонія нагородження переможців інтелектуальних конкурсів та предметних олімпіад.

На цьому святковому заході школу №3-колегіум представляли переможці всеукраїнського етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, учениці 11 класу Дар’я Кобилко та Любов Мільохіна та їхні наукові керівники, вчителі української мови та літератури Жанна Шевченко і Наталія Калашник. Наші одинадцятикласниці отримали цінні подарунки від голови ОДА, а також дівчата будуть щомісячно протягом року отримувати обласні стипендії. Вчителям, які підготували переможців, вручили обласні відзнаки «За відданість справі».

Ми щиро вітаємо наших юних науковців та педагогів, бажаємо нових звершень і перемог, успіхів у наукових дослідженнях! А дівчатам-випускницям – успішної реалізації всіх життєвих планів та вступу до омріяних навчальних закладів!


Прес-центр школи №3-колегіуму