24 Травень 2019, 08:38

Прощання з дитинством…


24 травня для учнів школи №3-колегіуму пролунав останній дзвоник. Як завжди, щемливим та водночас радісним він був для випускників 11-го класу. Феєричними спогадами залишаться в пам’яті випускників, батьків, учителів, усіх гостей, присутніх на шкільному святі, виступ випускниць 11 класу Анастасії Григор’євих та Катерини Терещенко, привітання найменших, першокласників, романтичний вальс у виконанні одинадцятикласників, останній малюнок випускників на шкільному подвір’ї крейдою, яскраві повітряні кульки, які злетіли у синє весняне небо як символи щасливої долі та здійснення усіх мрій наших дітей. Запам’ятають вони і теплі, щирі слова привітання від директора, Тетяни Анатоліївни Карло. Радісним мо

ментом для всієї шкільної родини стало нагородження грамотами та подяками, яких на святі було вручено більше ніж півтори тисячі! Розчулила до сліз усіх учасників свята і найважливіша його церемонія – останній дзвоник, який лунав за участі одинадцятикласників Дмитра Кохася та Михайла Міленка і першокласниць Еріки Пеліван та Антоніни Дмитренко.

Попереду у  наших випускників – зовнішнє незалежне оцінювання, випускний бал, хвилювання, вступ у вищі навчальні заклади, і нове, уже доросле життя.

А сьогодні – слово випускникам школи №3-колегіуму.

Тетяна Медушівська

Для кожної дитини школа стає першим випробуванням людяності, вірності, відповідальності та водночас захопленням, що згодом перетворюється на любов. Шкільні роки стали для нас періодом яскравих відкриттів, інколи вражаючих і сумних. Проте, зумівши виокремити тільки позитивні моменти, ми здобули потрібний нам у майбутньому досвід. Школа не тільки загартувала нас до подальшого життя, вона навчила та виховала, турбувалась про нас щодня, стала  для нас місцем, де нам завжди раді.

Сергій Козак

Провчившись 11 років у своїй рідній школі №3-колегіумі, я зрозумів, що вона мене виховала і дала всі найкращі якості, що я маю. Школа навчила мене людяності і чесності, стала для мене другою домівкою, а вчителі - другими батьками.

Софія Гунько

Школа дозволила мені розвивати свої здібності, цікавитися навколишнім світом, працювати в команді, знаходити справжніх друзів. Вчителі – професіонали своєї справи і завжди залишатимуться прикладом для дітей. Ніколи не забуду шкільні роки, класні екскурсії по різних куточках України, адже у моїх спогадах вони: яскраві, сонячні, дружні та позитивні.

Марія Компанієць

Школа – це не просто навчальний заклад, це другий дім, де тебе люблять та поважають. Нас навчали найкращі вчителі та знавці своєї справи, які щоденно допомагали та піклувалися про нас. Ці 11 чудових років пройшли непомітно, адже мені пощастило навчатися у найдружнішому та найвеселішому класі в світі. Кожен із нас – унікальний та по-своєму особливий, тому ми ніколи не сумували та допомагали один одному у скрутну хвилину. Я завжди буду пам’ятати всі ті веселі моменти та незабутні враження із нашого шкільного бурхливого життя.

Дар’я Кобилко

За всі мої роки навчання я зрозуміла, наскільки школа стала для мене близькою та важливою. Кожного ранку я прокидалася і була рада, що відвідую її, адже вона давала мені наснагу до навчання. І ось, уже непомітно промайнули 11 років, а в пам’яті залишаються лише приємні спогади, наші вчителі, які сумлінно навчали нас та давали життєві поради. Дякую тобі, школо, за все, що ти зробила для нас!

Юлія Кісіль

Діти, школа, вчителі… Ці слова усім відомі, але при цьому вони викликають у кожного свої спогади, емоції та переживання. Для мене школа – це безтурботне дитинство, що пройшло у рідних стінах з близькими людьми. Це місце, що буде спливати у нашій пам’яті протягом усього життя, а ми будемо охоче згадувати про нього з теплою усмішкою на обличчі

Шановні вчителі, наш класний керівник Інна Володимирівна Галета, директор Тетяна Анатоліївна, адміністрація школи-колегіуму, всі працівники, дорогі батьки! Нехай успіх ваших дітей і випускників буде  винагородою за терпіння, підтримку та щиру турботу. Низький вам уклін за все!

 Дорогі наші випускники! Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Від щирого серця бажаємо вам, щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Віримо, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаємо вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій під мирним небом України. А ми завжди будемо пам’ятати ваш дружний, веселий 11 клас! Щасливої дороги, дорогі випускники!