25 Червень 2019, 16:27

Відкружляв прощальний вальс…


Віддзвенів останній дзвінок. Позаду іспити державної підсумкової атестації у форматі ЗНО. Затихли класи, спорожнів шкільний двір. Але життя школи на цьому не зупинилося.

У сонячний, яскравий день наприкінці червня випускники одинадцятого класу школи №3-колегіуму запросили всіх на випускний вечір. За традіцією, він відбувся у міському будинку культури. На цей захід були запрошені гості, вчителі, батьки.

Вечір розпочався з теплого привітання директора школи Тетяни Анатоліївни Карло, потім всі учні отримали свій документ про освіту – свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти. А далі всіх присутніх очікували неймовірні музичні номери у виконанні випускників: зворушливі пісні, запальні танці, власноруч написані вірші і океан щирих емоцій, які виливались із самого серця кожного випускника. У залі панувала неймовірна атмосфера!

Ось ми і попрощалися з рідною школою, затишними класами, гомінкими шкільними коридорами, щирими друзями, із своїми мудрими наставниками, люблячими батьками, рідною домівкою. Я розпочала своє навчання в цій школі лише у 8 класі, але в мене було дуже веселе шкільне життя.

Я дякую своїм дорогим однокласникам, які одного разу прийняли мене до своєї родини. Незважаючи на той невеликий проміжок часу, який ми провели разом, ви - невід'ємна  частинка моєї душі.

Я  дуже дякую вчителям, які завжди підтримували і знаходили в мені все нові й нові таланти (наприклад, олімпіада з фізики чи астрономії). Напевно, вчитель - це одна з найголовніших професій в цьому житті, адже він безумовно впливає на твоє світобачення. Колегіум пишається своїми вчителями, для нас ви були справжніми друзями та наставниками. Низький вам уклін!

Дорогі мої батьки, без вас не було б мене. Ви витратили на мене дуже багато сил і часу, і я доведу вам те, що з мене виросте справжня людина. Я вас дуже люблю!

Наша чарівна Інна Володимирівна, з першого дня в школі не було ближче людини, аніж Ви, наш класний керівник. Завдяки Вам наш 11 клас став дружнім і ми прощаємось один з одним дійсно з сльозами на очах.

Люба Тетяна Анатоліївна, Світлана Володимирівна, Світлана Миколаївна, Олена Іванівна. Я хочу сказати, що адміністрація школи - це опора всього шкільного життя. Так от знайте: у третьої школи найміцніший фундамент у місті!

Я хочу подякувати колегіуму, за те, що колись він повірив в мене, дав шанс на краще майбутнє. Знайте, ми вас не забудемо ніколи, бо ми – гордість своєї школи. Від всього 11 класу – випускників 2019 року, - щиро дякуємо колективу нашої рідної школи №3-колегіуму за потрібні знання і суперові результати ЗНО, за віру в наші сили та міцні крила!


Катерина Терещенко,

випускниця школи №3-колегіуму 2019 року