16 Вересень 2019, 17:03

Корисні прикраси

Нещодавно Смілянський міський центр соціальних служб, одним з координаторів якого є Євгеній Матвєєнко, у партнерстві з учнями школи №3-колегіуму долучилися до Всеукраїнського проекту з виготовлення світловідбивних значків – флікерів.  Дітлахи виготовляли не просто красиві аксесуари, а дуже корисні речі. Флікер (flitter з англ. маленькі світлячки) – річ, яка може врятувати життя школяра. Осінь - це пора року, коли починає рано темніти і пішоходи стають непомітними на дорозі. Маленький світловідбивний значок або наклейка, які мають назву флікер, можуть врятувати життя багатьом дітям.

Учням молодшої ланки допомагали виготовляти вироби Ольга В’ячеславівна, учитель фізики школи №3-колегіум, учні 6-Б класу та волонтери з міського центру соціальних служб для дітей сім’ї та молоді - Прокопенко Анастасія,учениця 10 класу школи №3-колегіуму та Валова Анастасія, учениця школи №11.

Після декількох хвилин роботи із ножицями, клеєм, фетром та світловідбивним папером, маленькими долоньками було створено прекрасні вироби. Дітьми були створені: їжачки, метелики , леви, сердечка, що будуть світитися у темряві.

Отже, тепер школярі можуть,одягнувши гарні прикраси, почувати себе у безпеці.

Прес-центр школи №3-колегіуму