02 Жовтень 2019, 11:00

Поетична скарбниця Смілянщини


Із метою вивчення і популяризації творів сучасних поетів міста Сміли та Смілянського району, виявлення і розвитку творчих здібностей та обдарувань дітей та молоді, у вересні у Будинку культури відбувся міський конкурс читців «Поетична скарбниця Смілянщини». Учасники конкурсу продемонстрували мистецтво живого слова, майстерне читання поетичних творів, вміння відтворити його характер.

Учні школи №3-колегіуму у номінації «Ліричні твори» здобули вагому перемогу: Поліна  Плічко посіла І місце (вчитель Волошина С.В.),  Анна Маценко – ІІ місце, а Єлизавета Номерчук – ІІІ  (вчитель Іщенко А.В.), Дарина Яблонська та Анжеліка Шульгіна – ІІ місце (вчитель Шевченко Ж.В.)

Конкурс – це не тільки змагання та висновки журі щодо виконавської майстерності його учасників. Він дає змогу проаналізувати розвиток жанру мистецтва художнього слова та виявити нові обдарування. Ми вітаємо наших переможців та бажаємо їм розвивати свої творчі здібності, досягати нових успіхів та вражати глядачів своєю акторською майстерністю!

Прес-центр школи №3-колегіуму