10 Жовтень 2019, 10:06

Міжнародна конференція «Нові педагогічні підходи в STEAM освіті»


26 і 27 вересня вчителі початкових класів школи №3-колегіуму Ольга Бурська, Наталія Маценко, Алла Яковенко, Ольга Стеценко, Інна Кодола та Олена Кирилова стали учасниками Міжнародної конференції «Нові педагогічні підходи в STEAM освіті», яка відбулась за проектом «Модернізація педагогічної вищої освіти з використання інноваційних інструментів викладання», яка проходила у Київському університеті імені Бориса Грінченка.

З вітальними словами до учасників звернулися Віктор Огнев’юк, професор, доктор філософських наук, академік НАПН України, ректор Київського університету імені Бориса Грінченка та Ігор Цепенда, професор, доктор політичних наук, ректор Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Із захопленням і надзвичайною цікавістю вчителі слухали виступи запрошених міжнародних експертів Тона де Йонга, професора, завідувача кафедри методики Освітні Технології, Університету Твенте, м. Енсхеде, Нідерланди та Яна М. Павловські, доктора наук, професора з інформаційних систем для бізнесу, Інституту інформатики Університету прикладних наук Рур Вест, м. Мюльхайме-на-Рурі, Німеччина.

Було цікаво дізнатись про передові світові ідеї щодо активного навчання учнів, екосистему Go-Lab для інноваційної освіти STEAM, цифрову трансформацію та як організовувати своє професійне життя в еру діджиталізації. Другого дня вчителі  відвідали тренінги від партнерів проекту – науковців та викладачів.

Отримані знання і досвід вчителі початкової школи будуть активно втілювати в освітньому просторі школи №3-колегіуму.

 Прес-центр школи №3-колегіуму