15 Жовтень 2019, 16:07

"ОСІННЄ РАНДЕВУ" В ГІМНАЗІЇ

У гімназії відбувся традиційний педагогічний фестиваль "Осіннє рандеву". Це низка відкритих уроків і заходів, куди запрошують батьків учнів, колег, громадськість міста. Фестиваль проходив за технологіями STEAM-освіти, тобто інтеграціями наук за визначеною темою. Тож цього разу все було підпорядковано вивченню мозку людини, його можливостей, розвитку. Гімназисти дізналися наскільки дивовижним є наш мозок. Учні та вчителі протягом фестивалю демонстрували знання, досягнення та успіхи. Вчителі ділилися досвідом з упровадження інноваційних форм роботи. Батьки, громадськість та освітяни міста, методисти міського методичного кабінету високо оцінили ефективність проведених уроків.

- Дякуємо колективу гімназії за високий рівень підготовки, професіоналізм, креативність, динамічність і просто позитивний емоційний заряд.

Ю.С.Волошина і Н.М.Щербина

- Чудові уроки! Позитивний настрій, нові знання. Бажаємо подальших успіхів, не зупинятись на досягнутому, крокувати в ногу з часом.

В.М.Маслюк, Л.М.Доброштан

- Якщо хочеш знайти відповіді на запитання: «Що?», «Де?», «Коли?», «Чому?», «Навіщо?», знайомлячись із темою «Мозок людини», то обов’язково відвідай «Осіннє рандеву - 2019» у гімназії. Чудово! Пізнавально! Захоплююче! Емоційно та цікаво!

Г.В.Бровко

Прес-центр гімназії