22 Листопад 2019, 10:18

День Гідності та Свободи


21 листопада в Україні відзначався День Гідності та Свободи, в який вшановували громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору. Ці доленосні події згуртували весь український народ навколо високої мети – відстоювання незалежності України, її стабільного розвитку у європейському співтоваристві, досягнення гідного рівня життя.

До Дня Гідності та Свободи у школі №3-колегіумі пройшли різноманітні заходи. Учні 7-Б класу відвідали центральну бібліотеку ім. О.Журливої, де була проведено літературно – мистецьке рандеву «Творчість свободи». Школярі  підготували літературний калейдоскоп  «Поезія вільної України».

Учні 10 та 11 класів зустрілись із письменницею Смілянщини Людмилою Притулою, яка прочитала дітям свої поезії, що по-особливому душевно і щиро прозвучали саме у цей день. А потім колегіанти згадали про ці події біля пам’ятного меморіалу у центрі міста і хвилиною мовчання вшанували 

всіх полеглих під час революції Гідності.

Відзначаючи День Гідності та Свободи, учні сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують 

свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України.


Прес-центр школи №3-колегіуму

.