04 Грудень 2019, 08:53

Визначено переможців ІІІ Регіонального турніру з фінансової грамотності


30 листопада 2019 року у м. Черкаси відбувся другий етап    ІІІ Регіонального турніру з фінансової грамотності, який проводиться з метою виявлення обдарованої і талановитої учнівської молоді.

Серед 18 команд, які брали участь у відбірковому (заочному) турі, до участі у півфінальних та фінальних змаганнях  запросили 7 команд, у тому  числі дві команди зі Сміли: «Золотий запас» (школа №1, тренер команди Подрушняк Л.І.) та «BRAIN STORM» (гімназія, тренер Кільчевська О.В.).

Організаторами Турніру виступили Черкаський навчально-науковий інститут ДВНЗ «Університет банківської справи» та комунальний навчальний заклад «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради». На урочисте відкриття були запрошені представники банків, які виступили у якості партнерів та спонсорів: «Ощадбанк», «Укргазбанк», «Райффайзен Банк Аваль», «Приватбанк». Впродовж півфіналу та фіналу турніру працювала команда професійного журі, до складу якого увійшли провідні фахівці банків регіону і представники професорсько-викладацького складу Університету та шкіл регіону.

Усі команди продемонстрували не тільки високий рівень знань з фінансової грамотності, а й здібності до дебатів, навички проведення наукової дискусії, нестандартне тлумачення проблем та вміння працювати у команді.

Команди «BRAIN STORM» та «Золотий запас» нагороджено дипломами ІІІ ступеня, а тренери відзначені подяками КНЗ «ЧІПОПП».

Щиро вітаємо наші комади з перемогою!

Методист з природничих дисциплін       Л.М.Доброштан