09 Грудень 2019, 12:01

Про соціальну програму щодо підтримки обдарованої молоді!

Доброго дня,
Мене звати Віктор Купріянець, я є спонсором і організатором проекту
EducationUA 2019-2020. Це соціальна програма, головною метою якої є матеріальна підтримка обдарованих українських студентів.
Ми вирішили провести конкурс повторно, так як минулого разу (конкурс тривав з 22 квітня по 31 липня 2019 року) було виконано усі умови і досягнуто позитивні результати. Двоє переможців проекту отримали призові сертифікати по 10 000 гривень. Ці гроші були використані для оплати за навчання в українських вищих учбових закладах. Новий старт програми передбачає участь ще більшого числа спонсорів, а значить і більші призові виплати. Прийняти участь у конкурсі може кожен студент будь-якого українського ВУЗу. Для цього треба написати невеличку аналітичну роботу на одну із запропонованих тем і оформити реєстраційну заявку на сайті. УВАГА: участь в конкурсі абсолютно безкоштовна!
Офіційними спонсорами і організаторами проекту є компанії SMMdriver, AutoFrom, KarnoEnergy, LadySpace. Більше інформації про умови конкурсу і особливості даної соціальної програми на сайтах грантодавців:
Сподіваємося на те, що Ви зможете виділити трохи свого дорогоцінного часу на допомогу у розповсюдженні інформації щодо початку прийому заявок на участь у конкурсі. Щиро віримо, що Ваша інформаційна підтримка надихне багатьох інших представників малого та середнього бізнесу на активне просування ідеї матеріальної підтримки талановитої української молоді. Хтось проявить ініціативу і самостійно запустить подібний проект, хтось вирішить приєднатися до нашої програми. Але в обох випадках буде досягнутий потрібний результат – розповсюджувана нами інформація дасть необхідний імпульс для створення ще більшого числа грантів, які будуть відкривати широкі можливості для наших з вами дітей та молодого покоління в цілому.
Щиро надіємося на Вашу допомогу і будемо безмежно вдячні, якщо Ви зможете розмістити інформацію про наш проект на своєму сайті.
Щоб вам було простіше розмістити на вашому сайті, то прикріплюю посилання вже на заготовлений текст про умови програми, період проведення, тема написання аналітичної роботи https://docs.google.com/document/d/1h08SwTPxZwnCZGYRpJRInHnCX36gKNrWTEMP36TRrbA/edit
У Вас виникли запитання? Знайти відповіді на них Вам допоможуть представлені нижче контактні дані:
· Номер телефону +380635781878 (щоденно з 10:00 до 18:00)
З повагою, організатор проекту EducationUA, Віктор Купріянець – засновник сервісу для просування Інстаграм SMMdriver.