01 Вересень 2020, 17:42

Дякуємо за розуміння та підтримку!


Ось і пролетіли літні канікули. Після довгої перерви шкільне подвір’я знову наповнилося чарівною мелодією звичних звуків: веселих вигуків, привітань, дитячого сміху. Із нетерпінням уся шкільна родина чекала на зустріч у рідному закладі. А школа №3-колегіум радо зустріла своїх юних господарів: у сучасних навчальних кабінетах зроблено якісний ремонт, встановлено мультимедійні комплекси, придбано нові меблі, науково-методичну базу поповнено сучасною літературою, педагогічними програмними засобами. Шкільна їдальня чиста та затишна. Медичний кабінет забезпечено необхідними медикаментами, а заклад - засобами гігієни, індивідуального захисту для дотримання протиепідемічних заходів. При підготовці до нового навчального року проведено ремонт системи опалення. Поновлено матеріальну базу кабінетів початкових класів, адже школа №3-колегіум продовжує впроваджувати новий Державний стандарт початкової освіти та працює над реалізацією всеукраїнського експерименту - пілотного впровадження нового Державного стандарту початкової освіти у рамках реформи “Нова українська школа”.

Колектив школи №3-колегіуму працює чітко та креативно на чолі з директором, Тетяною Анатоліївною Карло. Але без допомоги батьків, без їхнього розуміння та підтримки ми не змогли б досягти таких результатів.

Адміністрація та педагогічний колектив школи №3-колегіуму щиро дякують всім батькам за допомогу у підготовці закладу до нового навчального року! Велика Вам подяка за розуміння, моральну та матеріальну підтримку щодо створення сучасного, безпечного та комфортного освітнього середовища для колегіантів – учнів Нової української школи!


Прес-центр школи №3-колегіуму