25 Вересень 2020, 10:00

Проєкт SAFE FASHION в дії

Безпека дитини -  головне завдання педагога. Багато людей гине на дорозі. За офіційною статистикою, за останні десять років в Україні загинуло щонайменше 20 тисяч пішоходів, у тому числі дітей.

З метою поліпшення роботи із запобігання дорожньо-транспортного травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху, в усіх школах  з 07  по 11 вересня  2020 року був проведений Тиждень безпеки дорожнього руху «Твій друг – безпечний рух!»

До цих заходів приєдналась Серафіма Русинович, керівник проєкту SAFE FASHION  («Безпечна мода») за підтримки Українського Культурного Фонду, яка отримала грант на його реалізацію.

То ж у рамках проєкту створені дизайнерські рюкзаки зі світловідбивними елементами для безпечного пересування у темний час доби, плакати з безпеки руху (для розміщення у 1-4 класах та місцях загального користування) та відео-лекціі для перегляду у кожному класі,  якими безкоштовно будуть забезпечені до 1 жовтня всі учні початкових класів шкіл міста.