09 Листопад 2020, 08:43

СТЕЖКАМИ ВЕЛИЧІ ТАРАСА


У рамках І туру Всеукраїнського конкурсу імені Т. Г. Шевченка та відповідно до річного плану роботи,  з метою вшанування пам’яті Т.Г.Шевченка, популяризації його творчості, залучення школярів до вивчення рідної мови, виховання громадської позиції серед учнівської молоді,  у Смілянській загальноосвітній І-ІІІ ступенів школі №11 протягом тижня проведено виховні заходи.

Для учнів 5-11 класів відбулися літературні 5-хвилинки «Велич і безсмертя великого Кобзаря». Діти переглянули мультиплікаційні фільми за творами Тараса Григоровича, здійснили віртуальну подорож до картинної галереї та познайомилися із творчістю Шевченка-художника. Цікавим виявився захід для учнів 10-11 класів -  круглий онлайн - стіл «Т.Шевченко. Долаючи нав’язані міфи…», де діти розповідали про невідомі події у житті митця.

Для учнів 7-11 класів проведено Шевченківський онлайн–урок «Чи був Шевченко успішною людиною?»

Учні школи взяли участь у І етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Такі заходи виховують патріотичні почуття, любов до рідної країни, людей, природи, прагнення більше дізнатися про своїх видатних співвітчизників

Прес-центр школи №11