22 Січень 2021, 00:00

ВЕСЕЛІ КАНІКУЛИ

Зимові свята - це найулюбленіший час для всіх людей, а зимові канікули - найцікавіші у навчальному році. Адже саме в цей час ми найбільш чекаємо на диво. У всіх гарний настрій та веселі сподівання. І всім цим нам дуже хочеться поділитися з іншими. 

Так і наші і маленькі, і дорослі колегіанти чудово проводять час та діляться один з одним враженнями від цих чарівних днів. Канікули в цьому році, не зважаючи на карантин, проходять цікаво. Учні 6-Б класу школи №3-колегіуму весело проводять час та святкують в колі родин. Зимова погода так і манить на вулицю. Адже це ще й корисно для здоров'я. Діти можуть займатися улюбленими справами більше часу - читати, малювати, грати в улюблені ігри. 

У затишному родинному колі проводять учні 10 класу свої зимові канікули. Казковий, яскравий час - численні подарунки, приємні бажання, засівання, колядки та щедрівки... Багата традиціями рідна земля. Нарешті і зима нагадала про себе. За вікном морозець і виблискує під сонячними промінчиками сніг. Діти згадали про зимові розваги, та й домашні улюбленці радіють такій погоді. 

Канікули ще тривають. Ще є час весело, активно відпочити, зміцніти своє здоров'я, поділитись з друзями класними світлинами! До зустрічі в рідній школі!

Прес-центр школи №3-колегіуму