09 Лютий 2021, 12:30

Робототехніка «LEGO» допомагає стати успішними!

З 2016 року школа  №7 є учасником дослідно-експериментального проекту на тему «Організаційно-педагогічні умови використання робототехніки «LEGO» для розвитку обдарованих дітей». 

Фахові педагоги Школи успіху №7 допомагають дітям розвивати інженерне мислення та формувати навички технічного проектування за допомогою програмованих електронних конструкторів Arduino. У руках наших учнів деталі конструктора Лего перетворюються на справжні шедеври людської думки - роботизовані системи.

6 лютого учні та педагоги нашого закладу стали учасниками Черкаського регіонального чемпіонату FIRST LEGO League Challenge в онлайн режимі, на якому представити власні інноваційні рішення та командні проекти. Тема цього сезону – "Твори. Рухайся. Грай".  

Команда RoboTest (тренери Курінна Ю.І. та Видиш В.О.) на турнірі презентувала суддям свій проект: мотиваційний сайт "SevenGo" для тих, хто хоче активно проводити свій вільний час та шукає однодумців для занять спортом. Також ми презентували  дизайн нашого робота та представили стратегію для Гри роботів, продемонструвавши командну роботу. У Грі роботів ми  показали добрий результат, набравши 245 балів.

Команда учнів початкових класів Robomestic (тренери Панікар Р.В., Третяк Л.П., Харченко О.Г.) здобула перемогу на Черкаському  регіональному фестивалі First Lego Junior у номінації "Краще рішення"! 

Вітаємо переможців! 

Впевнені, що попереду у команд нові ідеї, їх реалізація та перемога.  Дякуємо всім за підтримку!

Прес-центр школи №7