12 Квітень 2021, 17:15

З турботою про освіту

        З метою розвитку освітньої галузі міста, впровадження сучасних освітніх технологій у закладах освіти  та модернізації навчально-методичної бази дошкільної та загальної середньої освіти через використання існуючих можливостей сторін,   підписано Меморандум про співпрацю між Всеукраїнською асоціацією  органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України» та нашим містом, який  діятиме до 31  грудня  2021 року.

          Його підписали виконавчий директор  Асоціації міст України   Слобожан О.В.  та міський голова  Ананко С.В. 

Напрямами  співробітництва є запуск проєкту «Інноваційний  прорив» із підключенням закладів загальної середньої освіти до сучасних електронних освітніх ресурсів,  організація та реалізація спільних заходів (семінари, конференції, конкурси тощо), залучення освітян до національних та міжнародних проєктів, у тому числі грантових, організація заходів із підвищення кваліфікації вчителів партнерськими Громадськими організаціями. Пріоритетними напрямками співпраці у 2021 році є: 

-         Дошкілля; 

-         Нова Українська Школа;

-         Інклюзивна освіта;

-         Предмети природничого-математичного циклу;

-         STEM- освіта.

Перший крок зроблено. І вже 14 квітня розпочинаємо спільну роботу.   Сподіваємося, що вона буде на користь педагогічним працівникам, школярам і їх батькам. 

Прес-центр