12 Травень 2021, 10:47

ГІМНАЗИСТИ - ЗА БЕЗПЕКУ РУХУ!

       Згідно Національної програми з попередження дорожньо-транспортного травматизму дітей та молоді, гімназійна команда "Авто-друг" приєдналась до  Хештег-Марафону Traffic Challenge. Ці всеукраїнські змагання перетворилися на дитячо-юнацький рух за безпеку на дорогах, коли самі учні організовують навчання правил  дорожнього руху для однолітків в інтерактивній ігровій формі, проходять етапи і виконують завдання від координаторів челенджу.

       На першому етапі «Моя безпека на дорозі!» гімназійна команда спільно з дітьми  молодшого шкільного віку розробила тематичний навчальний посібник для учнів молодших класів. Усі завдання стимулюють дитину бути уважнішими на дорозі, вивчати правила. Оформлено посібник у вигляді яскравого леп-буку з тематичними ребусами, загадками, кросвордами, вікторинами, розмальовками, пазлами. Учні початкової школи вже протестували розробку. Продемонстрували надзвичайну активність,  зацікавленість та обізнаність. Виявилося, що найменші школярі розуміються не лише на правилах дорожнього руху, знаках, а й на видах транспорту, засобах підсилення помітності на дорогах, типових ситуаціях, що створюють загрозу аварії, екстрених службах та інших важливих речах. Ці знання дуже важливі, адже від них залежить безпека на дорогах.

       Гімназисти чекають на нові цікаві завдання та закликають малих і дорослих смілян приєднуватись до Хештег-Марафону Traffic Challenge.

Прес-центр гімназії