31 Травень 2021, 20:18

«Віримо, Надіємось, Любимо, Чекаємо!»

До Дня захисту дітей, Благодійний фонд «Мрійники України»  на Пішоходно-велосипедному мосту через Володимирський узвіз, проводить Всеукраїнський захід подяки від школярів захисникам України – «Віримо, Надіємось, Любимо, Чекаємо!»

Від кожного регіону України, посли миру віком від 7 до 17 років, привезуть прапор своєї області. На 25 прапорах областей та Криму - сотні мрій дітей України, побажань, молитов та добрих слів захисникам, що боронять кордони на сході України.  Прапори буде зв’язано в один вузол, як переносний Символ Єдності і буде передано на фронт, разом з малюнками та листівками від школярів України. Захід відбудеться 1-го червня, о 12:00, 

Право представляти Черкаську область виборола учениця 7 класу комунального закладу «Смілянський  навчально-виховний комплекс «Дошкільний навчальний заклад - загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №13 Смілянської міської ради Черкаської області» (вчитель Карпенкіна Л.Г.).            
           Кожна дитина проголосить промову, як голос підростаючого покоління своєї області (до 2 хвилин).  

            Родзинкою стане народження на слова дітей-послів - нового сучасного гімну Підростаючого покоління, від відомих  композиторів проекту - "ChristmasDream", БФ "Мрійники України".