17 Червень 2021, 07:37

Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід серед учнів «Рух – це здорово!»

Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід серед учнів  «Рух – це здорово!»

     08.06.2021, на стадіоні «Локомотив» юні спортсмени ДЮСШ «Олімп», за сприяння Черкаського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту, долучилися до Всеукраїнського масового заходу для учнів  «Рух – це здорово»  у рамках святкування Дня захисту дітей.

      Начальник Черкаського обласного відділення (філії)  Комітету з фізичного виховання та спорту Саприкіна А.В. привітала учасників та вручила пам’ятні подарунки.  

      На святі були присутні гості головний спеціаліст Черкаського обласного відділення (філії)  Комітету з фізичного виховання та спорту Стадник І.Ф., директор ДЮСШ «Олімп», призер Олімпійських ігор у Сеулі, чемпіон світу з веслування  Мотузеннко О.О., заступник директора ДЮСШ «Олімп»,  призер Параолімпійських ігор із веслування  у Лондоні Стельмах А.О. 

      Тренер ДЮСШ «Олімп» з регбі, чемпіонка Європи з регбі, учасник Всесвітньої  Олімпіади у Казахстані, майстер спорту Міщенко М.В. провела з дітьми музичну руханку, нові регбійні рухові активності   та масовий забіг.

     Заняття на природі, чудова сонячна погода,  прекрасний настрій, позитивні емоції сприяли формуванню здорового способу та залученню учнівської молоді до регулярних занять фізичною культурою. 

    Дійсно «Рух – це здорово!»  

 

Методист  МК  Щербина Н.М.