19 Липень 2021, 09:34

Юні смілянські борці стали найкращими

17 липня на березі Графського озера відбувся Відкритий чемпіонат Сміли з пляжної боротьби – 2021 серед юнаків та дівчат . Організатором цих змагань вже 5-ть років поспіль є смілянський спортивний клуб «Борець». Цього разу на змагання приїхало більше 100 учасників різного віку із Черкас, Звенигородки, Звенигородського району. Смілу представляли юні вихованці тренерів спортивного клубу «Борець» Едуарда Маркаряна та Марини Панчохи .
На урочистому відкритті змагань всіх вітали представники міської та районної влади. Подяки за допомогу у проведені в Смілі таких масштабних змагань з-поміж інших були вручені і міському голові Сміли Сергію Ананку, його заступниці Тетяні Карло та депутату Смілянської міської ради Роману Груші.
Посадовці взяли участь у церемонії нагородження юних борців. Вручили їм медалі, статуетки та сувеніри. Це велика гордість, зазначили вони, вітати таких юних і завзятих спортсменів.
Смілянські хлопці та дівчата завоювали найбільшу кількість нагород, і в загальнокомандному заліку спортивний клуб «Борець» посів перше місце. Пишаємось нашими юними борцями і дякуємо їх тренерам за гарну підготовку спортсменів.